Sponsors

Sponsors zijn van harte welkom bij de OphorstRunners.

De hardloopgroep biedt sponsors diverse mogelijkheden

Als tegenprestatie is er vanzelfsprekend publiciteit, fotosessies op het bedrijf, wedstrijden op verzoek van de sponsor en de bekendheid van trainer Carla Ophorst.

Interesse? vraag vrijblijvende informatie bij carla@ophorstrunners.nl

 


Wematrans

Wematrans

Wematrans is opgericht in 2000 en komt voort uit de bloemen- en plantenkwekerij van de familie Van Marrewijk. 

Deze affiniteit met en kennis van het sierteeltproduct was de basis voor de snelle groei van het bedrijf.

Met een team van zo’n 100 medewerkers zetten wij ons op de bloemenveilingen van Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg dagelijks in voor de best mogelijke logistieke dienstverlening om zo de wensen van onze klanten te vervullen. 

Door te investeren in training en opleiding van medewerkers weten klanten zich in alle opzichten verzekerd van een professionele benadering: onze planners garanderen snelle levertijden door een efficiënte ritplanning, de logistiek medewerkers staan voor een nauwkeurige kwaliteitscontrole en onze chauffeurs weten als geen ander hoe zij zorgvuldig moeten omspringen met hun kostbare lading.

Nature's Pride

Nature's pride

Nature’s Pride is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van exotische groenten en fruit. Wij hebben over heel de wereld toegewijde telers die al jaren met ons samenwerken.

Het is ons doel om de consumenten elke dag te tevreden te stellen door de beste en meest verse producten te leveren. 

Het is ons doel om de consumenten elke dag te tevreden te stellen door de beste en meest verse producten te leveren. 


Techno Telematica

Techno Telematica

Techno Telematica B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van netwerk bekabeling, elektrotechnische werkzaamheden en infrastructurele projecten.

 


Running PointRunning Point

RunningPoint Michel de Maat levert  al twee jaar lang  de OphorstRunners outfit. De  kleding bestelling verwerkt hij met grote zorg. Bedrukt en wel ligt het een aantal weken later voor je klaar.

Al meer dan 7 jaar is Runningpoint in Vlaardingen een hardloopspeciaalzaak waar lopers van alle niveaus terecht kunnen voor een advies op maat.

 


 

AHA Massage

AHA Massage

AHA betekent "Aardige Handen in Actie" - beter kunnen we het niet verwoorden. AHA-Massage ® is de naam van de Haagse (sport)massagepraktijk van Paulien Stikkelman. Zij is erkend en gekwalificeerd (sport)masseur, dus bij AHA-Massage bent u zeker van kwaliteit. 

AHA-Massage in Den Haag is gespecialiseerd in sport- en ontspanningsmassages. Zij beschikt over ruime en goed geoutilleerde praktijkruimten en de masseurs zijn stuk voor stuk ervaren en volledig gekwalificeerd. Het massageaanbod is zeer ruim en omvat zowel Oosterse als Westerse massages. Centraal in het concept van AHA staan persoonlijke aandacht en het bieden van kwaliteit voor betaalbare tarieven in een veilige en vertrouwde omgeving.


Scholtes AccountancyScholtes accountancy

De belangrijkste activiteiten van Scholtes Accountancy BV vinden plaats in de branche: Registeraccountants. Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening' en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Rechtskundige dienstverlening, accountancy, belastingadvisering en administratie', subcategorie 'Accountancy, belastingadvisering en administratie'.

Terug naar boven ↑