Atleten

Linda Koper

Linda Koper

Biografie

Dat ik hardlopen zó leuk zou gaan vinden had ik nooit gedacht.. ;)

Al vanaf klein kind altijd al aan sporten gedaan maar ieder jaar wisselde het wel, gymmen, dansen, balletten, zwemmen, badminton, voetballen. Later werd dat spinnen, skeeleren en de sportschool.

10 jaar geleden ben ik begonnen met lopen, het leek me wel leuk voor erbij maar vooral erg makkelijk in te plannen.Schoenen aan en gaan. Dat lopen viel de eerste keren niet mee, ik weet nog dat ik van lantaarnpaal tot lantaarnpaal hijgde en er ècht niks leuks aan kon bedenken :)

Dat is goed gekomen :) De eerste paar jaar heb ik voor mezelf gelopen, tot een oud vriendinnetje me voor een Sinterklaasrun vroeg. Na een paar wedstrijden voelde dat zo heerlijk, smaakte naar meer.

Ik ben lid geworden van Olympus ’70 en kwam terecht tussen allemaal enthousiaste en gezellige loopmaatjes die mij besmette met het loopvirus :) 

Wat leidde tot meer kilometers, meer wedstrijden en nog meer drive om sneller te worden. Heerlijk om te ervaren dat je ook echt sneller en beter wordt door de trainingen. De afwisseling en verschillende soorten trainingen en ondergronden maken het zó leuk!

In 2016 heb ik met mijn loopmaatjes de marathon van Rotterdam gelopen, wat een unieke ervaring, alle trainingen, voorbereidingen en uiteindelijke de grote dag zelf. 

Lopen geeft mij zo’n heerlijk gevoel, energie, drive naar meer, vrijheid en genietend van buiten zijn. Kortom voor mij een echte verrijking, aanvulling naast mijn baan in de kinderopvang en thuis, mijn gezin.


Persoonlijke records

Gelopen wedstrijden 2024

Gelopen wedstrijden 2023

Gelopen wedstrijden 2022

Gelopen wedstrijden 2021

Gelopen wedstrijden 2020

Gelopen wedstrijden 2019

Gelopen wedstrijden 2018

Gelopen wedstrijden 2017

Terug naar boven ↑