Welkom op OphorstRunners.nl!

Hardloopgroep voor de midden- en lange afstand. Voor trainingen, wedstrijdbegeleiding, coaching en clinics. Atleten zijn van harte welkom in onze groep!

Berichten 665 - 672 van 704

Zondag 27 december 2009: Judith 5e tijdens de cross

Judith 5e tijdens de cross

De 3e kerstdag werd bij Judith Poot goed ingevuld. Over het cross parcours "het sterretjesbos" in Maassluis, net sneeuwvrij en erg glibberig liep Judith naar een 5e plaats. In een tijd van 31.51 kwam Judith over de finish.

 

Zondag 20 december 2009: OphorstRunners in de sneeuw.

OphorstRunners in de sneeuw.

Het waren niet de atleten die in de sneeuw vertoefde. Het was de auto van de trainer die wel heel mooi aan het reclame maken was in de sneeuw. Wel zo safe op deze zondag vol sneeuw.

 

Zaterdag 19 december 2009: Spas loopt een nieuw persoonlijk record

In Lisse had het al moeten gebeuren, helaas een te kort parcours. Vandaag in Linschoten zat Spas goed in de wedstrijd, ondanks de kou en het te weinig in kunnen lopen door de drukte aldaar. Tot 3 km was het warm worden, daarna ging de motor lekker draaien. Vanaf 8 km nog een tempoversnelling wat resulteerde in een eindtijd van 38.39. Exact een halve minuut van zijn persoonlijk record afgesnoept. Klasse gedaan.

Maandag 7 december 2009: Afstand in Lisse 330 meter te kort

De 10 km wedstrijd van 06december in Lisse betrof slechts een afstand over 9.67 km. De parcourswachter gaf de atleten tijdens de eerste ronde het lusje van 330 meter kado. Helaas voor Spas geen PR. Omgerekend heeft Spas een tijd van 39.27 op de 10 km gelopen. De volgende wedstrijd gaat zijn PR er gewoon aan.

Zondag 6 december 2009: Marieke zegt de OphorstRunners gedag

Vandaag heeft Marieke haar besluit genomen en zegt de OphorstRunners (tijdelijk) gedag. Om uiteenlopende redenen is het beter om in haar eigen omgeving haar geliefde sport uit te oefenen. Wij OphorstRunners betreuren het, wetend dat het een verstandig besluit is. Mariek, het gaat je goed. Carla

Zondag 6 december 2009: Spas loopt PR in Lisse

Tijdens de 10 km wedstrijd in Lisse heeft Spas een prachtig Persoonlijk Record gelopen. Een hele minuut liep hij sneller dan ooit en passeerde de finishlijn in 38.09. In 19.43 kwam Spas door op de 5 km, goed voor een mooi gelopen negative split.

Zaterdag 28 november 2009: Marieke wint Duivenpolderloop

De 11.7 km lange duivenpolderloop in Schipluiden heeft Marieke vandaag naar haar hand gezet. Ze finishte als eerste dame in een tijd van 50.07. Het was net geen parcoursrecord, Marieke 4 seconden tekort. Wel de overwinning en een lekker gelopen wedstrijd.

« < Pagina 96 / 101 > »

Terug naar boven ↑