Welkom op OphorstRunners.nl!

Hardloopgroep voor de midden- en lange afstand. Voor trainingen, wedstrijdbegeleiding, coaching en clinics. Atleten zijn van harte welkom in onze groep!

Berichten 651 - 658 van 697

Dinsdag 26 januari 2010: Spas vele trede omhoog en omlaag

Zondag heeft Spas de vele trappen in de puinduinrun overwonnen.Bij de eerste trap dacht hij het niet meer dan 1 ronde vol te houden. Spas heeft echter heel veel doorzettingsvermogen en liep de hele wedstrijd van 10 km uit. Herstellen na de trappen en naar mate de km's vorderde des te beter Spas ging lopen. In een tijd van 46.08 passeerde Spas de finish van de zware cross.

Zondag 24 januari 2010: Foto album Maassluis

Van de 10km en halve marathon in Maassluis op 17 januari is op de Fotogallerij een foto album geplaatst.

Zondag 17 januari 2010: Goede prestaties in Maassluis

Goede prestaties in Maassluis

Judith, José en Vincent hebben vandaag de 10 km wedstrijd van Maassluis gelopen. José liep hem als test, blijft mijn been zich goed voelen, met de rem erop gelopen finishte Jose in een tijd van 38.15. Vincent had een rustige start, de 2e helft strijd met een atleet en finiste in een mooie tijd van 37.58. Judith liep goed, haar tijd van 46.29 is een tijd die ze in Maassluis nog nooit gelopen had.

 

Zaterdag 9 januari 2010: Judith wint veldloopcircuit Vlaardingen

Judith wint veldloopcircuit Vlaardingen

Het was een spannende race over de besneeuwde en bevroren ondergrond. Judith wist wie ze voor moest blijven om het circuit te winnen. Een felle start, om de concurentie voor te zijn. De lukte en deze positie tot de finish vastgehouden. Het was een ferme strijd tussen de twee dames. Judith plaatste nog een eindsprint , finishte in een tijd van 28.06, als 3e dame maar wel de winnares van het totale circuit, klasse gedaan Judith, ben trots op je.

 

Zondag 3 januari 2010: Marlies wint de Bontehaas loop

Marlies wint de Bontehaas loop

Zondagmorgen, 10.00 uur, deels over ijzige fietspaden liep Marlies de 10 km Bontehaas loop. Als eerste vrouw passeerde Marlies de finishlijn in een tijd van 42.33. Mede door de kou, bevroren graskantjes lopen en uitkijken voor de gladde ondergrond is de tijd niet zoals Marlies in gedachten had, meer dan tevreden kan ze terugkijken op deze ijzige wedstrijd

 

Zondag 3 januari 2010: Marja inbeeld

Marja inbeeld

In het vorige bericht staat Marja verscholen achter Judith, op deze foto komt Marja naar voren. De echte uitslag is nu bekend. Judith werd 4e vrouw in een tijd van 22.20 en Marja was de 3e vrouw in een tijd van 22.18. Klasse meiden!!!!

 

Zaterdag 2 januari 2010: Marja en Judith op dreef in Hoek van Holland

Marja en Judith op dreef in Hoek van Holland

Tijdens de nieuwjaarsloop in Hoek van Holland hebben Judith en Marja er een lekkere wedstrijd van gemaakt. Over de vers gevallen sneeuw vlogen de 5 km's onder hun schoenen door. Bijna gelijktijdig passeerde de dames de finish, goed voor een tijd dicht bij de 22.20.

 

« < Pagina 94 / 100 > »

Terug naar boven ↑