Atleten

Christel Grootscholten

Christel Grootscholten

Biografie

Mijn naam is Christel Grootscholten en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb een heerlijk druk gezin met 3 kids en een hond. Ik ben ruim 8 jaar geleden met hardlopen, doordat mijn buurvrouw het leuk vond om dit samen met mij te gaan doen. De eerste 2,5 km naar het Prinsenbos heen en toen maar wandelend terug, omdat ik helemaal op was, kan ik me nog goed herinneren. 

 Van een wedstrijdje 5 km, kwam er 1 van 10 km en nadat ik mijn eerste halve marathon zelf had getraind, besloot ik dat het leuker was om dit in een groep te gaan doen. Ik schreef me in bij Olympus en ging elke woensdagavond trouw trainen en tot op de dag van vandaag doe ik dit nog steeds in combinatie met de OphorstRunners. 

 In 2016 liep ik mijn eerste marathon, wat een belevenis vond ik dat, met als doel uitlopen en heel blijven. Ik vond dit 1 van de mooiste dagen van mijn leven. Hierna kriebelde het om toch wat sneller te gaan leren lopen, waarna ik samen met Linda begon bij de OphorstRunners, zodat ik mijn grenzen kon gaan verleggen. Mijn motto is wel ontspannen lopen en vooral met plezier. Dit hoop ik nog heel lang te kunnen blijven doen!

Persoonlijke records

Gelopen wedstrijden 2020

Gelopen wedstrijden 2019

Terug naar boven ↑