Atleten

Lynn van Toledo

Lynn van Toledo

Biografie

Hoi, mijn naam is Lynn van Toledo. Ik ben 20 jaar oud, woon in Honselersdijk samen met mijn vader en broer. 4 jaar samen met mijn vriend Maarten Bakker. In het dagelijks leven werk ik op de BSO bij Kinderopvang 2Samen in Monster en studeer ik Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 in Naaldwijk.

 

In 2014 ben ik begonnen met hardlopen samen met mijn moeder bij het Lopersproject in Poeldijk. Als beginner bij de 5 km. Want ervoor was ik niet zo sportief, wat aantal jaar aan handbal gedaan maar door blessures mee gestopt. Dat hardlopen vond ik wel wat! 

Na het lopers project ben ik lid geworden van atletiekvereniging Olympus’70 en ben ik bij de weggroep beland.

Op de atletiekbaan leerde ik mijn vriend Maarten Bakker kennen. Hij heeft me overgehaald om op de baan te gaan trainen, zodat ik bij een wat jongere groep kwam. Ik kwam in de groep van Wijnand Bladt. Na een jaar bij Wijnand te lopen kwam er een nieuwe groep op de baan. De Mila Twee onder begeleiding van Nico van den Berg. Hier loop ik alweer 2 jaar bij in de groep op de dinsdagavond en op de donderdagavond bij Arthur van Dijk.

 

De afgelopen 2 jaar ben ik met de tijden niet vooruit meer gegaan en hieraan wou ik iets veranderen. Vorig jaar ben ik begonnen met triatlon wedstrijden en dit gaat erg goed. Toch wil ik vooruitgang met het hardlopen zien want dit vind ik toch wel het allerleukst. Via mij moeder ken ik Carla. Carla zie ik regelmatig bij hardloopwedstrijden in het Westland. Carla heeft gevraagd of ik bij de ophorstrunners kom trainen. Voor nu train ik iedere maandag bij de Ophorstrunners. Op naar nieuwe snellere tijden.

Mij doel is ook om weer mij 5 km pr te verbreken maar ook de andere afstanden. In de winter vind ik de lange afstanden (10-21 km) en cross het leukst en in de zomer de korte snelle baanwedstrijden (1500 meter  – 5 km).

 

Persoonlijke records

Gelopen wedstrijden 2020

Gelopen wedstrijden 2019

Gelopen wedstrijden 2018 

Terug naar boven ↑