Atleten

Stefan Bloemendaal

Stefan Bloemendaal

Biografie

 

Wat begon bij 10K, werd een halve marathon en eindigde bij een hele marathon. In juni 2017 ben ik bij de OphorstRunners gekomen voor wat extra begeleiding tijdens het voorbereiden voor mijn eerste marathon. Sindsdien ben ik helemaal verkocht aan het hardlopen en probeer ik elk jaar één of twee marathons per jaar te lopen. Voor nu heb ik twee grote doelen rondom de marathon.
1. Een sub-3 marathon lopen, oftewel onder de 3 uur.
2. Alle World Major Marathons lopen; Tokio, Boston, Londen, Berlijn, Chicago & New York. Op dit moment heb ik er twee gelopen; Berlijn & New York.
In de maanden dat ik niet voor een marathon aan het trainen ben probeer ik sneller te worden op de kortere afstanden. Mijn favoriete afstand hierbij is de halve marathon. Ik merk dat de lange afstanden mij heel het beste liggen en dat ik hier ook de beste resultaten haal. Het fijne van een halve marathon is dat je echt lekker in het ritme kan komen om vervolgens echt te knallen in de tweede helft van de race.
Naast het hardlopen ben ik af en toe te vinden op de racefiets en ben ik ook bezig met sterker worden in de sportschool.

 

Persoonlijke records

Gelopen wedstrijden 2023

Gelopen wedstrijden 2022

Gelopen wedstrijden 2021

Gelopen wedstrijden 2020

Gelopen wedstrijden 2019

Gelopen wedstrijden 2018

Gelopen wedstrijden 2017

Terug naar boven ↑